Höstmöte 2021 med lite nytt

Styrelsen samlades hemma hos Sten & Anita för ett möte i september. Där bestämde vi en hel del nytt inför hösten. Hela protokollet kan du läsa här som PDF.

Bland annat tog styrelsen beslut om en del investeringar till eldpallkojan. Detta har möjliggjorts tack vare de bidrag av bygdemedel från två vindkraftparker, som byaföreningen har beviljats.

Sten Jonsson och Birger Ferneus har gjort ett storslaget ideelt arbete i eldpallkojan.

Dessutom bestämde vi att samla till en kortare arbetsdag söndag 3 oktober kl 10:00. Birger och Sten har färdigställt halva det trägolv som ska läggas i eldpallkojan. Nu behövs lite hjälp från fler av oss, bl.a. för att bära in resterande golvplank före vintern. Dessutom ska arbete med att dra upp en permanent elledning till eldpallkojan inledas. Hoppas du har möjlighet att ge detta arbete en hjälpande hand på söndag 3 okt.

Styrelsen tog också beslut om att arrangera en ljusfest till 1:a advent, 28 november, i eldpallkojan kl 15-18. Då räknar vi med att tända en brasa i eldpallen och ha en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans. Grillar är igång, byaföreningen bjuder på fika och glögg och Niklas från Gulo Gulo är på plats och serverar sina delikatesser.

Boka 1:a advent, vi är mycket glada över att äntligen få chansen att bjuda in till en allmän träff tack vare att så många nu har vaccinerat sig. Alla är välkomna, både medlemmar och andra oavsett bostadsort för att få uppleva en ljus 1:a advent 2021 i eldpallkojan.